7 de Agost de 2025 a les 16:42
El GALP Costa Daurada organitza aquest mes d’agost la primera de les tres jornades gastronòmiques que s’han de fer a Torredembarra en el marc del projecte ‘Gastromòbil’. Aquesta iniciativa pretén posar en valor el producte pesquer local i de temporada mitjançant showcookings en viu, tastos i divulgació.
Així, el dimarts 19 d’agost a partir de les 11h es farà a la plaça de la Vila una demostració de cuina que serà impartit per Anna Bozzano, biòloga marina i divulgadora d’El Peix al Plat. L’activitat inclou dues receptes exemplificatives elaborades en directe que els assistents podran degustar al final de la sessió.
A més de la demostració culinària, es presentarà una explicació sobre les espècies de peix de temporada, el seu valor nutricional. També es destacarà la riquesa gastronòmica que ofereixen aquests productes de proximitat, sostenibles i de gran qualitat.
Aquestes jornades formen part d’un cicle que recorre els quatre municipis del GALP Costa Daurada: Calafell, Torredembarra, Tarragona i Cambrils, amb l’objectiu d’apropar la cultura marinera a la ciutadania i fomentar el consum responsable de peix local.