Resuming podcast

9 de Juny de 2025 a les 13:11

Gairebé 6.500 tapes servides en la segona edició del Festival Gastronòmic de Torredembarra

Compartir

La cita va omplir dissabte al vespre de visitants el passeig Rafael de Campalans

Centenars de persones es van aplegar durant la tarda i nit de dissabte al passeig Rafael de Campalans amb motiu de la segona edició del Festival Gastronòmic de Torredembarra. Una vintena de restauradors de la Torre van mostrar les seves creacions culinàries, que destacaven tant per la seva qualitat com per la seva varietat.

El Festival va començar a les 18h i es va allargar fins a la matinada. En total, es van servir 6.446 tapes per part dels 20 establiments participants, una xifra que representa un increment del 30% respecte a l’any passat. A més, es van vendre 1.850 copes de vi serigrafiades.

D’aquesta manera, s’ha donat continuïtat amb èxit a la proposta que la Regidoria de Turisme i Comerç va estrenar l’any passat per promocionar el sector de la restauració a Torredembarra. La regidora Jovita Baltasar apunta, en aquest sentit, que cites com aquesta suposen un impuls important per al sector.

 

Entre les creacions de la vintena de restauradors participants hi havia fideuejats, hamburgueses, entrepans, focaccias o postres. Baltasar posa en relleu aquesta varietat de propostes que mostren la riquesa de la cuina que es fa a Torredembarra.

 

Com ja va passar el 2024, la celebració del Festival Gastronòmic s’ha fet coincidir amb la Segona Pasqua, perquè és festiu a Barcelona i això fa que més gent s’apropi a Torredembarra. 

 

Com deia la regidora, durant el festival també hi va haver activitats per a la canalla i música en directe a l’escenari que es va habilitar al mateix passeig Rafael de Campalans.

Foto: Anna F. - Ajuntament de Torredembarra