1 de Octubre de 2025 a les 17:00
El xef Oriol Castro, molt vinculat a Torredembarra, ha estat homenatjat aquest dilluns durant el sopar anual de l’AEHT, l’Associació d’Empreses d'Hostaleria de la província de Tarragona. El cuiner del Disfrutar, reconegut com a millor restaurant del món l’any 2024, va ser un dels protagonistes d’un acte que va reunir a bona part del sector de la demarcació.
Castro va ser reconegut com a membre del consell d’experts de l’AEHT durant el sopar d’ahir. En el seu parlament va recordar precisament els seus orígens en el món de la cuina, quan va començar a treballar en un restaurant de Torredembarra i va aprendre els secrets de l’ofici de la mà dels pescadors de Baix a Mar.
Durant el sopar de l’AEHT també es van repartir premis a les millors tapes, tast de vins i hotels de la demarcació. En la primera categoria, la guanyadora va ser una creació del restaurant 4 Makis de Torredembarra, amb la tapa Fals Niguiri de calamar i gamba vermella de Tarragona, que anirà al Campeonato Oficial Hostelería de España-Tapas y Pinchos a Madrid.
L’Hotel May Altafulla Beach es va emportar el premi al millor hotel, mentre que el Baramar, de Roda de Berà, va obtenir el segon lloc en la categoria de tast de vins. Durant el sopar també es va retre homenatge a Josep Martí, expresident de la Federació entre 2002 i 2010.