Resuming podcast

10 novembre de 2025 a les 17:37

Arròs, cargols i calamars, les noves jornades gastronòmiques del Baix Gaià

Compartir

Hi participen una vintena de restaurants de la zona

19 restaurants del Baix Gaià participaran a partir d’aquest divendres 14 de novembre en les Jornades Gastronòmiques ‘Arròs, cargols i calamars’. La iniciativa l’organitza l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria del Baix Gaià en el marc de les Rutes Baix gaià Experiences. S’allargarà durant un mes, fins al 14 de desembre.

Els establiments participants serviran durant aquestes Jornades menús i degustacions amb l’arròs, els cargols i els calamars com a protagonistes. La iniciativa compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Torredembarra. La regidora de Turisme i Comerç, Jovita Baltasar, ha assenyalat aquest matí durant la presentació de les jornades que els tres productes estrella d’aquesta iniciativa simbolitzen la identitat culinària del Baix Gaià, barrejant qualitat, proximitat i tradició.

  

   

Les jornades pretenen ser un reclam per conèixer les diverses poblacions del territori i els seus establiments de restauració. A la vegada, també serviran per potenciar el sector turístic i la seva desestacionalització.

   

   

El president de l’AEH Baix Gaià, Jorge Piera, ha agraït la col·laboració de totes les persones i entitats presents i involucrades. També ha recordat la necessitat de potenciar el sector fora de temporada.

  

   

En aquesta ocasió, les jornades també compten amb un joc de fidelització. Totes les persones que visitin tres municipis i provin tres propostes gastronòmiques diferents, podran segellar el seu passaport de les jornades i rebre directament una ampolla de Licor d’Arròs i una de Tequila Teq’Rice de Segadors del Delta com a obsequi. 

 Les jornades tenen el patrocini de Bayo i de Celler Torres.