6 de Octubre de 2025 a les 8:30
El Grup d’Acció Local Pesquer de la Costa Daurada realitzarà aquest dimarts 7 d’octubre un nou showcooking a Torredembarra. Es farà a les 11 del matí i l’escenari serà a la plaça de la Vila.
Aquesta serà la tercera sessió del projecte Gastromòbil que arriba a la Torre. L’anterior es va fer a l’agost i encara en quedarà una tercera. Aquesta iniciativa, promoguda pel GALP, pretén posar en valor la qualitat i versatilitat dels productes pesquers de proximitat i de temporada.
Aquesta demostració culinària l’oferirà Anna Bozzano, que és biòloga marina i divulgadora d’El Peix al Plat. Elaborarà en directe dues receptes, que els assistents podran degustar al final de la sessió. A més, també farà una explicació sobre les espècies de peix de temporada i el seu valor nutricional.
Aquest showcooking s’emmarca en un cicle que està recorrent els quatre municipis que integren el GALP Costa Daurada, que són els quatre que encara tenen port pesquer: Torredembarra, Calafell, Tarragona i Cambrils.