Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informaciˇ estadÝstica. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilitzaciˇ. MÚs informaciˇ aquÝ.
El Grup de Dones de Torredembarra inicia la Setmana Cultural
24/09/2018

Aquest dilluns actua Eugenia Gonzßlez La Rosa

El Grup de Dones de Torredembarra inicia el nou curs amb una setmana cultural plena d’actes d’interès per un ampli ventall de públic. Aquests actes són de lliure accés, gratuïts, i pretenen obrir el Grup de Dones a tota la ciutadania i donar a conèixer la seva activitat. La Setmana Cultural comença aquest dilluns dia 24 amb una proposta teatral que conjuga la comèdia amb la lectura i el món dels llibres. La Ligia Pastori, vocal de la junta del Grup de Dones, n’ha parlat a Ona La Torre.

La setmana cultural continua dimarts amb una conferència sobre poesia i teatre, a càrrec de Joana Badia i dimecres serà el torn de parlar de filosofia amb la filòsofa Rosa Maria Villalonga. Per últim dijous el protagonisme el tindran les tradicions i llegendes de Torredembarra i rodalia, a càrrec de  l’antropòleg torrenc Jordi Sunyer. Totes aquestes activitats es faran a Cal Maiam a les 6 de la tarda.
I ja divendres es farà el dinar de germanor del Grup de Dones pel que cal apuntar-se per correu electrònic a l’adreça grupdonestorre@gmail.com. A partir del mes d’octubre començarà ja l’activitat regular de l’entitat amb els tallers i formacions habituals, a més del viatge previst per a la primavera i pel que és necessari apuntar-se abans de finalitzar novembre. Així mateix a l’antic ajuntament, en horari de 5 a 7 de la tarda ja es podrà comprar el número de loteria de Nadal del grup de dones, que enguany coincideix amb la data de fundació de l’entitat, el número 15390.

 Busques una notÝcia?
Paraules clau separades per ;
Ara fem
Espai PolÝtic (R)
I desprÚs
NotÝcies en Xarxa


RÓdio Ona La Torre Ě c/ Garrofers, 8, baixos Ě 43830 Torredembarra Ě T. 977 95 86 35 / 977 64 62 13 Ě
Disseny: EsgrÓfig - Estudi GrÓfic Figuerola | Programari: Upgrading Soft