Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informaciˇ estadÝstica. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilitzaciˇ. MÚs informaciˇ aquÝ.
El govern municipal tanca files al voltant de JosÚ Garcia
11/08/2017

La regidora d'Urbanisme, Clara Solivellas, assegura que no hi ha res incorrecte en les actuacions del regidor

El govern municipal tanca files al voltant del regidor de Governació, José Garcia, davant les informacions aparegudes en què es qüestiona la imparcialitat de la seva feina.

La regidora d'Urbanisme, Clara Solivellas, ha explicat a la Casa de la Vila d'Ona la Torre que van parlar del tema en la darrera reunió de la junta de govern. Diu que no hi ha res incorrecte en les actuacions de José Garcia i que compta amb el suport de tots els partits del govern.

A més, Solivellas, que és advocada, afirma que la paraula prevaricació, amb la qual s'ha acusat Garcia, s'utilitza massa a la lleugera, molts cops sense saber què vol dir.

Solivellas també ha remarcat que al govern els amoïna la filtració d'informació confidencial i interna de l'Ajuntament. Com l'alcalde creu que hi ha un petit grup de persones que està intentant intoxicar l'opinió pública. Diu que la voluntat és aclarir qui són els responsables i expedientar-los.

Solivellas també assegura que les acusacions contra el regidor de Governació no tenen cap mena de fonament i es mostra convençuda que el jutge els donarà la raó. Pel que fa a la troballa d'una gravadora a la seu de la policia local, la regidora de l'Alternativa Baix Gaià creu que és un episodi digne de Torrente.

Aquesta setmana un mitjà digital ha publicat que el regidor de Governació està sent investigat per presumpta prevaricació i tràfic d'influència en la tramitació de dos expedients sancionadors relacionats amb la tinença d'animals.
En un altre article, recull declaracions del responsable del bar NOSÉ que acusa de Garcia de perseguir intencionadament el seu negoci.Busques una notÝcia?
Paraules clau separades per ;
Ara fem
L'espai de les 6
I desprÚs
Informatiu d'Ona la Torre (R)


RÓdio Ona La Torre Ě c/ Garrofers, 8, baixos Ě 43830 Torredembarra Ě T. 977 95 86 35 / 977 64 62 13 Ě
Disseny: EsgrÓfig - Estudi GrÓfic Figuerola | Programari: Upgrading Soft