Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informaciˇ estadÝstica. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilitzaciˇ. MÚs informaciˇ aquÝ.
L'Ajuntament destina 162.000 euros a reformar el pas superior de Baix a Mar
11/08/2017

Aquesta intervenciˇ pretÚn millorar la connexiˇ entre el nucli urbÓ i Baix a Mar

L'Ajuntament de Torredembarra destinarà 162.000 euros a reformar el pas superior de Baix a Mar. Es tracta d'una de les partides del tercer paquet d'inversions a la qual es destinen més recursos.

Amb aquesta intervenció, el consistori vol millorar la connexió entre el nucli urbà de Torredembarra i el barri de Baix a Mar.

El regidor de Via Pública i Manteniment destaca la necessitat d'aquesta intervenció pel deteriorament que pateix actualment el pas. També explica que es tracta d'una obra costosa, perquè s'ha de treballar de nit i en jornades curtes a causa de la circulació de trens.

La intervenció ja ha començat amb l'elaboració d'un estudi per conèixer l'estat actual de la estructura del pas. Segons comenta Pino, aquest informe deixa bones notícies, ja que els pilars es troben en bon estat de conservació i es podran aprofitar algunes parts del pas.

El regidor de Via Pública i Manteniment també insereix aquesta intervenció en la necessitat de millorar les comunicacions amb Baix a Mar. Destaca la necessitat de reformar aquest pas superior, ja que el Pas Viló s'omple d'aigua quan plou molt i encara no poden fer el tanc de laminació d'aigües que solucionaria part del problema.

El pas superior de Baix a Mar és la tercera partida a la qual es destinen més recursos del tercer paquet d'inversions només per darrere de la reforma del carrer Pere Badia i la instal·lació de nou enllumenat al barri dels Munts.Busques una notÝcia?
Paraules clau separades per ;
Ara fem
L'espai de les 6
I desprÚs
Informatiu d'Ona la Torre (R)


RÓdio Ona La Torre Ě c/ Garrofers, 8, baixos Ě 43830 Torredembarra Ě T. 977 95 86 35 / 977 64 62 13 Ě
Disseny: EsgrÓfig - Estudi GrÓfic Figuerola | Programari: Upgrading Soft