Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informaciˇ estadÝstica. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilitzaciˇ. MÚs informaciˇ aquÝ.
PDECAT i Uniˇ critica la gestiˇ de la deixalleria per part de l'equip de govern
11/08/2017

L'Ajuntament va trencar el conveni que tenia amb el Consell Comarcal per gestionar directament la instalĚlaciˇ

El PDECAT i Unió critica la gestió que ha fet l'equip de govern de la qüestió de la deixalleria. L'Ajuntament va decidir en el darrer ple trencar el conveni que tenia amb el Consell Comarcal a l'espera de gestionar directament la instal·lació.

Per fer-ho, Torredembarra deixa sense efecte el conveni amb l'ens comarcal. Paral·lelament, el consistori ha demanat tres subvencions a l'Agència Catalana de Residus per tenir una deixalleria mòbil, una minideixalleria i una nova instal·lació completa.

Durant el ple, l'alcalde ja va dir que no comptaven rebre el darrer ajut, perquè aquest s'atorgarà per a la creació d'una nova deixalleria a nivell comarcal i, aleshores, el Consell retornarà l'equipament que hi ha al terme municipal de Torredembarra a l'Ajuntament.

Des del PDECAT critiquen la manca d'informació i de planificació per part de l'equip de govern mentre es produeixen tots aquests canvis. 

Magrinyà també exigeix que s'expliqui què s'ha de fer ara, ja sense el conveni en vigor, si els torrencs volen desfer-se d'algun objecte i mentre no estigui operativa la minideixalleria.

El govern municipal va justificar el trencament del conveni amb el Consell Comarcal perquè aquest suposava una despesa econòmica extra per a l'Ajuntament. Tots els grups municipals van votar a favor de la proposta al darrer ple excepte el PDECAT i Unió, que es va abstenir.Busques una notÝcia?
Paraules clau separades per ;
Ara fem
L'espai de les 6
I desprÚs
Informatiu d'Ona la Torre (R)


RÓdio Ona La Torre Ě c/ Garrofers, 8, baixos Ě 43830 Torredembarra Ě T. 977 95 86 35 / 977 64 62 13 Ě
Disseny: EsgrÓfig - Estudi GrÓfic Figuerola | Programari: Upgrading Soft