Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informaciˇ estadÝstica. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilitzaciˇ. MÚs informaciˇ aquÝ.
L'ABG no comparteix la decisiˇ de l'alcalde d'acatar la sentŔncia sobre la foto del Rei
12/01/2017

Ara bÚ, sostenen que no suposarÓ un trencament del pacte de govern

L'ABG no comparteix la decisió de l'alcalde d'acatar la sentència sobre la fotografia del Rei, de la mateixa manera que ja es va expressar també amb la sentència de les banderes. Ara bé, sostenen que aquesta decisió no suposarà un trencament del pacte de govern municipal.

El portaveu del partit, Lluís Suñé, ha explicat a Ona la Torre que no comparteixen ni la decisió de retirar l'estelada i hissar la bandera espanyola; ni tampoc la de tornar a col·locar el retrat del rei en un lloc preferent de la Sala de Plens i en una mida més gran.

Lluís Suñé s'ha mostrat contundent a l'hora de defensar que la decisió d'acatar les sentències no suposarà el trencament del pacte de govern municipal. Assegura que ja sabien que aquest moment arribaria i considera que els tres partits del govern han reaccionat amb coherència i tranquil·litat.

L'ABG presentarà una moció en el ple d'aquest mes en la qual proposa fer una consulta popular per decidir si s'ha de tornar a hissar l'estelada a l'Ajuntament. Suñé diu que ja tenen l'esborrany fet i que l'estan acabant de revisar. Explica que han fet una base jurídica que els permeti demostrar que la consulta es pot fer, davant les possibles queixes que puguin sorgir des d'altres partits polítics.

Lluís Suñé sosté que presenten aquesta moció perquè penjar l'estelada va ser un acord de ple. Entenen que l'alcalde es pugui haver sentit pressionat per la justícia espanyola i, per aquest motiu, plantegen que sigui la ciutadania qui decideixi si vol o no que la senyera estelada onegi al consistori.Busques una notÝcia?
Paraules clau separades per ;
Ara fem
iCat FM
I desprÚs
Informatiu d'Ona la Torre (R)


RÓdio Ona La Torre Ě c/ Garrofers, 8, baixos Ě 43830 Torredembarra Ě T. 977 95 86 35 / 977 64 62 13 Ě
Disseny: EsgrÓfig - Estudi GrÓfic Figuerola | Programari: Upgrading Soft