Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informaciˇ estadÝstica. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilitzaciˇ. MÚs informaciˇ aquÝ.
L'Ajuntament mantÚ converses amb Endesa per evitar talls de subministrament elŔctric al municipi
09/01/2017

L'elŔctrica busca mesures compensat˛ries, a canvi de no tallar la llum a les famÝlies sense recursos

L'Ajuntament ha establert converses amb Endesa per evitar talls de subministrament elèctric al municipi. El tinent d'alcalde d'Acció Social, Lluís Suñé, ha anunciat en una entrevista a Ona la Torre que la companyia s'havia posat en contacte amb el consistori aquest mes de desembre.

Busquen mesures compensatòries, a canvi de no tallar la llum a les famílies sense recursos. Suñé ha explicat que la voluntat de l'Ajuntament és aplicar fil per randa el que estableix la llei 24/2015 contra la pobresa energètica.

El tinent d'alcalde ha detallat que han denunciat diversos casos en què Endesa ha tallat el subministrament, contravenint la llei. Aquesta estableix que, abans de tallar la llum, cal un informe dels serveis socials que acrediti si aquella família pot pagar o està en una situació vulnerable. En aquest segon cas, la normativa impedeix que es talli la llum. Suñé creu que són aquestes denúncies el que han portat l'elèctrica a negociar.

D'altra banda, Suñé ha avançat que en el ple de gener ja es podria formalitzar l'acord amb SOREA. Aquest preveu la creació d'un fons social per cobrir les factures impagades de persones sense recursos.Busques una notÝcia?
Paraules clau separades per ;
Ara fem
iCat FM
I desprÚs
Informatiu d'Ona la Torre (R)


RÓdio Ona La Torre Ě c/ Garrofers, 8, baixos Ě 43830 Torredembarra Ě T. 977 95 86 35 / 977 64 62 13 Ě
Disseny: EsgrÓfig - Estudi GrÓfic Figuerola | Programari: Upgrading Soft