Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informaciˇ estadÝstica. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilitzaciˇ. MÚs informaciˇ aquÝ.
Torredembarra comenšarÓ a multar enguany els grans propietaris que no vulguin cedir pisos per a lloguer social
04/01/2017

El tinent d'alcalde d'Acciˇ Social se sent frustrat pel fracÓs de negociacions amb grans acumuladors de patrimoni com la Sareb

El tinent d'alcalde d'Acció Social, Lluís Suñé, afirma que aquest 2017 ja es començarà a multar els grans propietaris que no vulguin cedir pisos per a lloguer social. En les ordenances fiscals aprovades la tardor de 2015 ja es contemplaven taxes de fins a 800 euros pels pisos que portessin més de 2 anys buits i sancions en els casos que els propietaris no responguessin els requeriments de l'Ajuntament.

Tot i portar més d'un any aprovada, aquesta ordenança encara no s'ha començat a aplicar, perquè primer calia redactar un reglament per determinar els criteris tècnics que marquen que un pis porta buit més de dos anys. El reglament ja està enllestit i es podria portar a aprovació en el ple de gener o al de febrer. El tinent d'alcalde d'Acció Social, Lluís Suñé, certifica que enguany ja es començaran a aplicar sancions.

Suñé afirma que els problemes d'habitatge és una qüestió encara pendent de resoldre al municipi. Explica que als Serveis Socials van atenent un degoteig de casos de persones amb risc de perdre la casa. El tinent d'alcalde d'Acció Social se sent frustrat pel fracàs de negociacions amb grans acumuladors de patrimoni com la Sareb. Aquesta societat, coneguda com a banc dolent, és la propietària d'un edifici ocupat a Clarà. Suñé ha explicat que li han anulat una reunió fins a quatre vegades i que ara ja ni tan sols li agafen el telèfon.

Per compensar la manca d'habitatge social, l'Ajuntament també vol impulsar una borsa d'habitacions de lloguer, per garantir allotjament a persones soles que no tenen prou recursos per tenir casa pròpia.Busques una notÝcia?
Paraules clau separades per ;
Ara fem
iCat FM
I desprÚs
Informatiu d'Ona la Torre (R)


RÓdio Ona La Torre Ě c/ Garrofers, 8, baixos Ě 43830 Torredembarra Ě T. 977 95 86 35 / 977 64 62 13 Ě
Disseny: EsgrÓfig - Estudi GrÓfic Figuerola | Programari: Upgrading Soft