Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informaciˇ estadÝstica. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilitzaciˇ. MÚs informaciˇ aquÝ.
Es modifiquen les bases d'urgŔncia social per fer-les mÚs accessibles
23/12/2016

Es destinaran 54 mil euros a aquets ajuts

L'Ajuntament destinarà 54 mil euros als ajuts d'urgència social. Són 4 mil euros més que en l'exercici anterior. Dels 50 mil euros pressupostats per enguany, només se n'han gastat 15 mil.

Per tal de corregir aquesta situació i fer més accessibles aquests ajuts, s'han modificat les bases per demanar-los.

El regidor d'Acció Social, Lluís Suñé, explica que fins ara el límit per demanar els ajuts d'urgència social estava en uns ingressos familiars equivalents al salari mínim. Es va constatar, però, que moltes persones amb dificultats en quedaven fora.

Suñé creu que, amb els canvis introduïts i els pressupostos operatius des de principis d'any, es podrà arribar a molta més gent.

El tinent d'alcalde i portaveu de l'ABG també ha remarcat que la partida d'Acció Social ja no inclou el lloguer de Cal Llovet, que era de 7 mil euros al mes. Això vol dir que tots els diners de l'àrea es destinaran a polítiques socials.

Lluís Suñé diu que l'Ajuntament també farà un esforç per aplicar les lleis d'habitatge i contra la pobresa energètica, per tal que cap veí es quedi a l'estacada.

Suñé diu que la voluntat del govern també és potenciar les polítiques de formació i ocupació, per facilitar la reincorporació dels aturats al món del treball.Busques una notÝcia?
Paraules clau separades per ;
Ara fem
iCat FM
I desprÚs
Informatiu d'Ona la Torre (R)


RÓdio Ona La Torre Ě c/ Garrofers, 8, baixos Ě 43830 Torredembarra Ě T. 977 95 86 35 / 977 64 62 13 Ě
Disseny: EsgrÓfig - Estudi GrÓfic Figuerola | Programari: Upgrading Soft