Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informaciˇ estadÝstica. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilitzaciˇ. MÚs informaciˇ aquÝ.
S'incrementa la despesa en manteniment i via p˙blica
23/12/2016

Hi ha una partida de 100 mil euros per a parcs i jardins

Si bé les inversions no s'aprovaran fins a l'any que ve, dins del pressupost s'incorporen múltiples obres menors, dins de la regidoria de Manteniment i Via Pública.

El regidor i portaveu socialista Vale Pino ha agraït la sensibilitat del govern en aquesta àrea. Destaca que l'any que ve es destinaran 70 mil euros a les millores dels carrers i també s'incrementa la dotació per posar al dia l'enllumenat, que actualment presenta molts problemes.

El regidor de Manteniment i Via Pública destaca especialment la partida de 100 mil euros reservada per al manteniment de parcs i jardins. Aquests diners serviran per millorar els tractaments fitosanitaris i el sistema de poda i posar al dia els jocs infantils.

Els pressupostos també inclouen una partida de 23 mil euros, 13 mil més que l'any passat, per seguir avançant en la millora del Polígon de les Roques Planes. Vale Pino ha remarcat que era un espai molt abandonat i que el 2017 es preveu intervenir, de manera especial, en el carrer central. Busques una notÝcia?
Paraules clau separades per ;
Ara fem
iCat FM
I desprÚs
Informatiu d'Ona la Torre (R)


RÓdio Ona La Torre Ě c/ Garrofers, 8, baixos Ě 43830 Torredembarra Ě T. 977 95 86 35 / 977 64 62 13 Ě
Disseny: EsgrÓfig - Estudi GrÓfic Figuerola | Programari: Upgrading Soft