Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informaciˇ estadÝstica. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilitzaciˇ. MÚs informaciˇ aquÝ.
Resposta a les falses acusacions del M˛nic de la Torre
22/12/2016

La publicaciˇ acusa Ona La Torre de vetar una tert˙lia, quan nomÚs hem proposat canviar la data per motius d'agenda

El Mònic de la Torre ha acusat a Ona La Torre de vetar una tertúlia sobre el cementiri, sol·licitada per l’exalcalde Santiago Segalà. En cap cas des de l’emissora s’ha negat la possibilitat de debatre aquest afer; només que, per qüestió d’agenda, vam proposar canviar la cita per després de les festes. Entenem que si ha de ser un debat, ha de ser plural i recollir tant les veus en contra com les que poden defensar una postura a favor, i ens vam limitar a proposar una data que pogués anar bé a totes les parts.

Puntualitzem així que la informació que apareix al Mònic no és certa i no ha estat en cap cas contrastada. Tampoc és veritat que, com es recull a l’editorial, no convidem al seu editor a participar de la tertúlia de l’emissora. Només se’l va deixar de convidar en període de campanya de les passades eleccions municipals, tenint en compte que en ser president d’un partit polític podíem vulnerar el principi d’igualtat entre tots els partits polítics que estipula la Llei Electoral.

En referència als insults, cap dels treballadors actuals de l’emissora mai ha proferit un comentari negatiu sobre la seva persona ni la seva publicació a través de la ràdio ni ha atemptat contra la seva imatge ni el seu honor. Un altre afer és que s’hagi pogut sentir ofès per alguna de les opinions o comentaris d’algun dels tertulians i, en aquest sentit, Ona La Torre no es pot fer responsable de les opinions personals dels col·laboradors o convidats.

 Busques una notÝcia?
Paraules clau separades per ;
Ara fem
iCat FM
I desprÚs
Informatiu d'Ona la Torre (R)


RÓdio Ona La Torre Ě c/ Garrofers, 8, baixos Ě 43830 Torredembarra Ě T. 977 95 86 35 / 977 64 62 13 Ě
Disseny: EsgrÓfig - Estudi GrÓfic Figuerola | Programari: Upgrading Soft