Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informaciˇ estadÝstica. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilitzaciˇ. MÚs informaciˇ aquÝ.
78.000 euros per facilitar la reorganitzaciˇ municipal
21/12/2016

La despesa social s'incrementa en 5.000 euros

L'equip de govern encara no ha fixat data per aprovar les inversions. De fet, l'alcalde admet que el debat d'aquest tema amb la resta de partits encara no s'ha iniciat.

Eduard Rovira ha explicat que el 2 de gener els diners de l'IVA, amb què es preveu finançar les inversions, ja estaran disponibles en el nou pressupost. Caldrà, però, encara determinar quins són els projectes que es prioritzen.

L'alcalde ha recordat que la previsió és destinar mig milió d'euros a les inversions. Aquesta quantitat es podria ampliar, si es considera necessari, amb la resta de diners de l'IVA, que, de moment, es reservaran per fer front a contingències.

Eduard Rovira ha justificat que no s'hagi fet un procés participatiu per elaborar els pressupostos. Diu que això hauria alentit molt els tràmits i que l'objectiu del govern era poder aprovar els comptes abans d'acabar l'any.

L'alcalde remarca que feia 9 anys, des de 2007, que els pressupostos no s'aprovaven abans del 31 de desembre. Diu que això també suposa un retorn a la normalitat.Busques una notÝcia?
Paraules clau separades per ;
Ara fem
iCat FM
I desprÚs
Informatiu d'Ona la Torre (R)


RÓdio Ona La Torre Ě c/ Garrofers, 8, baixos Ě 43830 Torredembarra Ě T. 977 95 86 35 / 977 64 62 13 Ě
Disseny: EsgrÓfig - Estudi GrÓfic Figuerola | Programari: Upgrading Soft