Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informaciˇ estadÝstica. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilitzaciˇ. MÚs informaciˇ aquÝ.
LluÝs Su˝Ú destaca el SIAD de Torredembarra com un servei de referŔncia a la demarcaciˇ
25/11/2016

Explica que s'hi ofereix un tracte proper i confidencial que va des del suport psicol˛gic fins a l'assessorament jurÝdic

La commemoració del Dia Internacional contra la violència de gènera ha servit un any més per explicar a la ciutadania quina és la tasca del SIAD al municipi. El tinent d'alcalde d'Acció Social ha destacat que el de Torredembarra és un servei de referència a tota la demarcació.

S'hi ofereix un tracte proper i confidencial que va des del suport psicològic fins a l'assessorament jurídic. Lluís Suñé ha posat en valor que el SIAD s'ha anat especialitzant en tots els tipus de violència i ha animat a qualsevol dona que pateixi violència o que detecti una situació de risc a assistir a les dependències municipals del carrer Muralla.

La psicòloga del servei, la Montse Salazar, ha centrat la seva ponència en la necessitat de centrar els esforços entre els joves. Ha explicat que entre el jovent la violència està més arrelada i les xifres van en augment.

Segons les darreres estadístiques un de cada tres nois tolera el maltractament i la meitat de les víctimes adolescents no identifica la violència masclista. També han apuntat que la violència de gènere entre adolescents ha crescut un 37,2%.

A la conferència també han intervingut dues treballadores del SIE de Tarragona que cada curs ofereixen xerrades als instituts. Han aportat dades als pares per poder identificar si una filla pateix violència i han recomanat observar, escoltar, no jutjar i oferir ajuda i anar-la a cercar al SIAD o al SIE.

 Busques una notÝcia?
Paraules clau separades per ;
Ara fem
iCat FM
I desprÚs
Informatiu d'Ona la Torre (R)


RÓdio Ona La Torre Ě c/ Garrofers, 8, baixos Ě 43830 Torredembarra Ě T. 977 95 86 35 / 977 64 62 13 Ě
Disseny: EsgrÓfig - Estudi GrÓfic Figuerola | Programari: Upgrading Soft