Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informaciˇ estadÝstica. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilitzaciˇ. MÚs informaciˇ aquÝ.
Ajuntament i Sorea negocien la instalĚlaciˇ de comptadors socials per a famÝlies sense recursos
16/11/2016

Es garantiria el subministrament mÝnim recomanat per l'Organitzaciˇ Mundial de la Salut

Ajuntament i Sorea estan negociant la instal·lació de comptadors socials per a famílies sense recursos. Aquest sistema els garantiria el subministrament mínim recomanat per l'Organització Mundial de la Salut, per al consum de boca i la higiene.

El regidor d'Acció Social, Lluís Suñé, ha explicat que les converses amb l'empresa d'aigua estan avançades i que el conveni per a la instal·lació d'aquests comptadors especials podria arribar aviat al ple.

A més, consistori i SOREA també estan negociant un fons econòmic amb què cobrir factures impagades de famílies amb problemes econòmics o despeses extraordinàries, com podria ser un canvi de comptador. Suñé ha avançat que, de moment, l'Ajuntament té 5 mil euros compromesos per cobrir aquestes despeses, però que la voluntat és anar una mica més enllà.

Al marge de les negociacions per fer front a problemes de pobresa energètica, l'Ajuntament es planteja tornar al contracte original amb SOREA i anul·lar les polèmiques modificacions introduïdes del 2013.

De fet, el tema passarà demà per ple, en què es reprendran els tràmits per eliminar les clàusules amb què es va canviar el sistema de tarifació, que va suposar un increment general de la factura per a la majoria dels usuaris.Busques una notÝcia?
Paraules clau separades per ;
Ara fem
iCat FM
I desprÚs
Informatiu d'Ona la Torre (R)


RÓdio Ona La Torre Ě c/ Garrofers, 8, baixos Ě 43830 Torredembarra Ě T. 977 95 86 35 / 977 64 62 13 Ě
Disseny: EsgrÓfig - Estudi GrÓfic Figuerola | Programari: Upgrading Soft