Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informaciˇ estadÝstica. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilitzaciˇ. MÚs informaciˇ aquÝ.
ConferŔncia de Francesc Fontbona aquesta tarda a la biblioteca
11/11/2016

El Doctor d'Hist˛ria Moderna per la UB parlarÓ sobre Ramon Casas i l'Art Modernista

El Doctor d'Història Moderna, Francesc Fontbona, parlarà sobre l'Art Modernista i Ramon Casas avui, a les sis de la tarda, a la biblioteca Mestra Maria Antònia. Aquesta és una més de les activitats que organitza la regidoria de Cultura de l'Ajuntament per celebrar la commemoració de l'Any Casas.

Fontbona és historiador de l'art, especialista en el Modernisme. És Doctor en Història Moderna per la Universitat de Barcelona i acadèmic numerari de la Reial Acadèmia Catalana de Belles Arts de Sant Jordi.

A més, és també membre del jurat del Premi de Gravat Xilogràfic "La Torre de l'Encenall", que des de fa quatre anys convoca la Regidoria de Cultura de Torredembarra. Ho explica la tinent d'alcalde de l'àrea, Núria Batet.

Cal recordar que a la Biblioteca, que ha participat activament en la celebració de l'Any Casas a Torredembarra, encara es pot visitar una exposició sobre la relació de Ramon Casas amb Torredembarra i la ruta Casas per la vila.Busques una notÝcia?
Paraules clau separades per ;
Ara fem
Esports en Xarxa
I desprÚs
NotÝcies en Xarxa


RÓdio Ona La Torre Ě c/ Garrofers, 8, baixos Ě 43830 Torredembarra Ě T. 977 95 86 35 / 977 64 62 13 Ě
Disseny: EsgrÓfig - Estudi GrÓfic Figuerola | Programari: Upgrading Soft