Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informaciˇ estadÝstica. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilitzaciˇ. MÚs informaciˇ aquÝ.
Els premis Ma˝Ú i Flaquer es lliuren aquest dissabte
09/11/2018

L'acte es farÓ al pati del Castell amb dramat˙rgia del director Marc Chornet

Els actors i cantants Noèlia Pérez i Josep Zapater conduiran la gala de lliurament dels premis Mañé i Flaquer de Periodisme. Serà aquest dissabte a les 20 h, al Pati del Castell.
Noèlia Pérez i Josep Zapater han participat en musicals guardonats, com Merlin, un Musical de leyenda, Tic-tac o l'Aneguet lleig. A més, tenen la seva pròpia companyia, Cashalda Cia, amb la qual han produït l'espectacle Two ladies or not two ladies.
La gala comptarà amb guió i dramatúrgia del director tarragoní Marc Chornet, responsable de la companyia Projecte Ingenu, amb la qual ha realitzat notables muntatges de Hamlet, Yerma i la Tempesta, que s'han pogut veure a l'Espai Brossa o el teatre Akademia de Barcelona.
Una de les novetats d'enguany serà l'escenari, ja que la gala canvia el casal pel pati del castell. La regidora de Cultura, Núria Batet, explica que més enllà de l'acte d'entrega, un dels objectius de l'Ajuntament és la promoció dels propis premis i de la figura de Mañé i Flaquer.

En aquesta edició dels premis de Periodisme Mañé i Flaquer, hi competeixen 60 treballs, una xifra pràcticament idèntica a l'any passat. N'hi ha 53 que opten al premi de periodisme turístic, dotat amb 6 mil euros. La resta s'han presentat a la categoria de periodisme local, amb treballs relacionats amb Torredembarra o el Baix Gaià. En aquest cas el guardó és de 2 mil euros.

Els premis s'organitzen amb el patrocini de Repsol i la col·laboració del Col·legi de Periodistes de Tarragona. De fet, la seva presidenta, Coia Ballesté, és una de les integrants del jurat, que completen el professor de comunicació Jordi Ferré, l'exdirector de SER Cataluña Josep Maria Girona, i Sergio Vila-Sanjuan, que coordina el suplement Cultura/s a la Vanguardia. Busques una notÝcia?
Paraules clau separades per ;
Ara fem
NotÝcies en Xarxa
I desprÚs
Informatiu d'Ona la Torre


RÓdio Ona La Torre Ě c/ Garrofers, 8, baixos Ě 43830 Torredembarra Ě T. 977 95 86 35 / 977 64 62 13 Ě
Disseny: EsgrÓfig - Estudi GrÓfic Figuerola | Programari: Upgrading Soft