Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informaciˇ estadÝstica. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilitzaciˇ. MÚs informaciˇ aquÝ.
Surt a licitaciˇ la redacciˇ del projecte per cobrir la piscina
14/09/2018

La instalĚlaciˇ, encara incomplerta, es va estrenar fa dos anys, cinc anys desprÚs de la seva inauguraciˇ oficial en Ŕpoca MasaguÚ

L'Ajuntament de Torredembarra desbloqueja el cobriment de la piscina nova. S'ha obert la licitació per adjudicar la redacció del projecte amb un preu de sortida de 69.000 euros. Les empreses tenen temps de presentar ofertes fins al 20 de setembre.

Serà el primer pas per dotar d'una coberta a la piscina nova, que va entrar en funcionament fa una mica més de dos anys. Juntament amb la instal·lació d'aquesta coberta el projecte també preveu construir dues piscines més petites que permetin fer activitats de caràcter recreatiu.

Aquesta iniciativa ja es va plantejar en el moment de construir la piscina, però va quedar aparcada pel gran cost que suposava per l'economia del consistori. Ara s'ha fet un estudi tècnic per fer una proposta més ajustada. És una informació que avançava aquesta setmana el Diari Més i que ha confirmat el regidor d'Esport i Joventut, Raül Garcia.

Segons apareix al plec de prescripcions tècniques, hi haurà diferents fases en les obres de reforma de la piscina i la primera d'elles servirà per fer la coberta, les dues piscines petites i la climatització. Una vegada s'adjudiqui el concurs, l'empresa tindrà dos mesos per fer la redacció del projecte.

En aquest, es contempla que el sostre de la piscina sigui retràctil, de manera que pugui quedar al descobert durant els mesos d'estiu i que la instal·lació pugui ser utilitzada durant tot l'any.

Cal recordar que, ara mateix, la nova piscina només s'utilitza a l'estiu, mentre que l'antiga es cobreix amb una carpa durant els mesos d'hivern per poder donar servei als usuaris com a piscina coberta. Aquesta pisina es va inaugurar durant el mandat de Massagué, però no es va estrenar fins el 2016, cinc anys més tard. Busques una notÝcia?
Paraules clau separades per ;
Ara fem
NotÝcies en Xarxa
I desprÚs
La Casa de la Vila


RÓdio Ona La Torre Ě c/ Garrofers, 8, baixos Ě 43830 Torredembarra Ě T. 977 95 86 35 / 977 64 62 13 Ě
Disseny: EsgrÓfig - Estudi GrÓfic Figuerola | Programari: Upgrading Soft