Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informaciˇ estadÝstica. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilitzaciˇ. MÚs informaciˇ aquÝ.
Primeres queixes dels conductors per la modificaciˇ de la rotonda de l'AP7 i la N-340
13/07/2018

Foment ha instalĚlat barreres per desviar els vehicles en direcciˇ Tarragona

La instal·lació de les barreres de formigó per part de Foment a la rotonda d'accés a Torredembarra ha començat a despertar les primeres crítiques entre veïns i usuaris.

A l’espera de veure què succeirà aquest primer cap de setmana de posada en marxa d’aquests canvis en la circulació, des del territori es veu la intervenció del Ministeri de Foment amb preocupació i escepticisme.

Els veïns de l’interior del Baix Gaià lamenten que per anar en direcció a Barcelona o entrar a Torredembarra o Altafulla, ara han de fer 2,4 quilòmetres més. I és que l’alternativa a la rotonda obliga els vehicles a recórrer vora dos quilòmetres i mig per tornar al mateix punt.

La instal·lació de les peces de formigó tindria a veure amb el desviament previst de camions de la N-340 a l’AP7. A data d’avui, però, no es coneix en quin moment començarà la restricció de circulació de vehicles pesants per la carretera convencional ni la implantació de les bonificacions previstes a l’autopista.

 Busques una notÝcia?
Paraules clau separades per ;
Ara fem
NotÝcies en Xarxa
I desprÚs
La Casa de la Vila


RÓdio Ona La Torre Ě c/ Garrofers, 8, baixos Ě 43830 Torredembarra Ě T. 977 95 86 35 / 977 64 62 13 Ě
Disseny: EsgrÓfig - Estudi GrÓfic Figuerola | Programari: Upgrading Soft