Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informaciˇ estadÝstica. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilitzaciˇ. MÚs informaciˇ aquÝ.
Torredembarra acollirÓ un curs de monitors de lleure
05/12/2017

EstÓ organitzat per la Fundaciˇ Escolta Josep Carol amb el suport del PIJ

La Fundació Escolta Josep Carol organitza a Torredembarra un curs de monitors/es – caps d'unitat. Aquest curs es realitzarà a les dependències del Punt d'Informació Juvenil, el PIJ, que tanca la seva programació del 18 de desembre al 15 de gener per tal de poder acollir aquest curs.

 

El curs arriba després de diversos anys sense realitzar-se. La regidoria de Joventut va copsar l'interès que hi havia entre diversos joves per formar-se com a educadors escoltes i va decidir tornar-lo a oferir. En va parlar el regidor de Jovetut i Infància Raül Garcia a Ona la Torre.

 

El curs de monitor/a d'activitats d'educació en el lleure infantil i juvenil, que tindrà lloc del 22 de desembre al 14 de gener, és la formació que prepara els alumnes per intervenir de manera educativa en espais de lleure amb infants i joves.

 

Aquest curs els capacita per organitzar, dinamitzar i avaluar activitats i projectes en el marc de la programació general d'una organització. Aprenen a aplicar les tècniques específiques d'animació grupal, tot incidint en l'educació en valors i amb atenció a les mesures bàsiques de seguretat i prevenció de riscos.

 

El curs, homologat per la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya, tindrà lloc a la seu del PIJ (carrer de la Capella, 6, 2n) i s'estructura en dos blocs: 100 hores presencials i 50 hores a distància, a banda de les 160 hores de pràctiques.

Per accedir-hi cal tenir 18 anys complerts a l'inici del curs. El preu del curs és de 230 € per a públic en general, 210 € per a aturats i 175 € per a membres d'Escoltes Catalans.

Cal un mínim de 20 inscrits perquè es dugui a terme el curs. Les inscripcions es poden tramitar a través del web de la fundació.

 Busques una notÝcia?
Paraules clau separades per ;
Ara fem
El Plan B
I desprÚs
Informatiu d'Ona la Torre


RÓdio Ona La Torre Ě c/ Garrofers, 8, baixos Ě 43830 Torredembarra Ě T. 977 95 86 35 / 977 64 62 13 Ě
Disseny: EsgrÓfig - Estudi GrÓfic Figuerola | Programari: Upgrading Soft