Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informaciˇ estadÝstica. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilitzaciˇ. MÚs informaciˇ aquÝ.
Torredembarra rebaixarÓ el deute al 75%
04/12/2017

L'Ajuntament aconseguirÓ la rebaixa marcada pel pla de sanejament abans del termini fixat

Torredembarra aconseguirà aquest 2017 rebaixar el deute al 75%. Si no hi ha cap contratemps, l’Ajuntament podrà situar-se dins els límits d’endeutament fixats.

El pla de sanejament establert per la Generalitat marcava l’obligació de rebaixar el deute del 105% al 75% en un termini de cinc anys. Aquest requisit podrà ser acomplert abans d’hora pels esforços de contenció d’aquest mandat. Així ho ha avançat a Ona La Torre el regidor d’Hisenda Josep Maria Guasch.

L’endeutament amb les entitats bancàries està sent rebaixat de manera important. El regidor Guasch ha destacat que durant el govern de transició hi havia un deute d’uns 25 milions d’euros i la previsió és tancar l’exercici amb un deute de com a màxim 17 milions.

Amb aquest balanç Guasch considera que estan aconseguint els objectius fixats per al mandat de reduir el nivell d’endeutament i alhora poder abaixar la pressió fiscal a la ciutadania. En aquest sentit, ha recordat la implementació de la recent rebaixa de l’IBI d’un 1,5%. Així, ha apuntat, la pressió fiscal de Torredembarra passarà a ser més similar a la d’altres poblacions.Busques una notÝcia?
Paraules clau separades per ;
Ara fem
El Plan B
I desprÚs
Informatiu d'Ona la Torre


RÓdio Ona La Torre Ě c/ Garrofers, 8, baixos Ě 43830 Torredembarra Ě T. 977 95 86 35 / 977 64 62 13 Ě
Disseny: EsgrÓfig - Estudi GrÓfic Figuerola | Programari: Upgrading Soft