Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informaciˇ estadÝstica. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilitzaciˇ. MÚs informaciˇ aquÝ.
La coral Meridies d'Argnetina actua aquest dimarts a Torredembarra
17/07/2017

El concert s'emmarca en la Setmana Cantant de Tarragona

La Setmana Cantant de Tarragona aterra aquest dimarts a Torredembarra amb un concert de l'Estudio Coral Meridies d'Argentina. L'actuació es farà a les 22 h al pati del Castell i l'entrada és gratuïta.

Aquesta formació vocal és una de les moltes que participen aquests dies a la Setmana Cantant, una cita triennal que aplega a Tarragona cors de prestigi d'arreu del món. Al llarg del certamen es fan classes i tallers i també concerts, alguns d'ells repartits pel territori. Enguany n'hi ha programats una quinzena, entre ells el d'aquest dimarts a la Torre.

L'Estudio Coral Meridies es va fundar el 2004 i des d'un inici s'ha abocat a l'estudi del repertori coral universal, fent especial incidència, però, en obres de compositors contemporanis argentins i llatinoamericans. Al llarg de la seva trajectòria ha obtingut múltiples premis i ha participat en festivals i concursos en diversos punts de Sud-amèrica, França, Alemanya i Itàlia.

La Setmana Cantant es clourà aquest divendres a Tarragona amb un gran concert de tots els cors participants al Camp de Mart. Interpretaran la Suite Mediterrània d'Eduard Iniesta i el Te Deum d'Albert Guinovart.Busques una notÝcia?
Paraules clau separades per ;
Ara fem
L'entrevista
I desprÚs
La Torre al dia


RÓdio Ona La Torre Ě c/ Garrofers, 8, baixos Ě 43830 Torredembarra Ě T. 977 95 86 35 / 977 64 62 13 Ě
Disseny: EsgrÓfig - Estudi GrÓfic Figuerola | Programari: Upgrading Soft