Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informaciˇ estadÝstica. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilitzaciˇ. MÚs informaciˇ aquÝ.
El PDECAT i Uniˇ recelen de la proposta de trencar el vincle amb el Consell Comarcal per la gestiˇ de la deixalleria
17/07/2017

L'equip de govern vol recuperar la gestiˇ directa del servei

El PDECAT i Unió recelen de la proposta de trencar el vincle amb el Consell Comarcal per la gestió de la deixalleria. Els regidors Anna Magrinyà i Joel Navas han dit en una entrevista a Ona la Torre que no veuen amb mals ulls la gestió directa d'aquest servei. Lamenten, però, que l'equip de govern opti per sortir del contracte amb el Consell Comarcal, sense tenir un projecte concret alternatiu.

En canvi, des de Ciutadans veuen amb bons ulls que l'Ajuntament assumeixi la gestió de la deixalleria. El seu portaveu, Toni Cruz, creu que Torredembarra té capacitat per fer-hi front i diu, fins i tot, podria ser una font d'ingressos si la deixalleria s'obre també a municipis de l'entorn.

La voluntat de l'equip de govern és gestionar directament el servei de deixalleria per fer-lo més eficient. Actualment està inclòs dins del contracte de la neteja del Consell Comarcal i això implica que, més enllà de la deixalleria, Torredembarra acaba pagant per altres serveis dels quals no es beneficia.Busques una notÝcia?
Paraules clau separades per ;
Ara fem
L'entrevista
I desprÚs
La Torre al dia


RÓdio Ona La Torre Ě c/ Garrofers, 8, baixos Ě 43830 Torredembarra Ě T. 977 95 86 35 / 977 64 62 13 Ě
Disseny: EsgrÓfig - Estudi GrÓfic Figuerola | Programari: Upgrading Soft