Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informaciˇ estadÝstica. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilitzaciˇ. MÚs informaciˇ aquÝ.
La Mulassa es queda sense sortir al seguici de la Festa del Quadre pel conflicte amb la Junta de l'Agrupaciˇ de Balls Populars
17/07/2017

Els mulasers reivindiquen el seu dret a participar-hi

La Mulassa es va quedar sense sortir al carrer durant el seguici de la processó votiva del Quadre de Santa Rosalia, que es va fer dissabte. La raó és el conflicte que hi ha hagut entre els portadors de la Mulassa i la Junta de l'Agrupació de Balls Populars.

Des de l'Agrupació, defensen que els portadors no han respectat les normes que se'ls van imposar. En canvi, els mulassers reivindiquen que ells han actuat correctament en tot moment. Un dels portadors, Òscar Font, explica que ells han fet tot el que se'ls demanava.

Els mulassers ja s'han posat en marxa per reivindicar que la Mulassa torni als carrers de Torredembarra. Han redactat una carta a l'Ajuntament demanant una sanció per l'Agrupació. Expliquen que no se'ls va donar un motiu raonable i demanen explicacions. En aquest sentit, Òscar Font remarca que els membres paguen una quota i tenen dret a sortir.

En el comunicat a l'Ajuntament, manifesten que demanaran assessorament jurídic per formar-se com a entitat independent si la situació no es resol.Busques una notÝcia?
Paraules clau separades per ;
Ara fem
L'entrevista
I desprÚs
La Torre al dia


RÓdio Ona La Torre Ě c/ Garrofers, 8, baixos Ě 43830 Torredembarra Ě T. 977 95 86 35 / 977 64 62 13 Ě
Disseny: EsgrÓfig - Estudi GrÓfic Figuerola | Programari: Upgrading Soft